Екскурсії » Новини » Малієвецький маєток історико-культурний музей

Малієвецький маєток історико-культурний музей

8 квітня 2021 року четверта сесія хмельницької обласної ради проголосувала про створення в малієвецькому маєтку історико-культурного музею!!!

Дорогі друзі, це перший крок. Вважайте, лише «заручини». До «весілля» - ще купа роботи. Але ж все починається з «заручин»))
Кожен, хто кинув на волонтерку хоч копієчку, приніс продукти чи заляв бензини. Усі, хто дружно молотили чагарники, готували їжу, фотографували, писали пости в соц мережі, вірили, хвалили, грали, співали, малювали, казали, що все вийде, їхали за тридев‘ять земель - МИ АРМІЯ!!! Ми сила, ми рух, культура, ми люди у яких все вийшло!!!

 

Я, тут, звісно, усіх зараз не зможу згадати, але буду редагувати і по фотках і записах усіх по трошки відмічати! Не ображайтесь, коли когось одразу не відмітила!


Просто знайте - Ви - найкращі люди в світі. Коли у вас щось не виходить - просто згадайте, як однієї зими, один впертий екскурсовод і купа несамовитих романтиків зробила неможливе!!!! У нас буде музей! Маліївці будуть жити! Сюди будуть приїжджати люди.
Світ буде змінюватись постійно, постануть нові виклики, та будуть і нові, сильні люди, і їм завжди буде потрібна культура.
А ще - добрий наш тихий янгол Валентина Лукашук - це, мабуть, лише я одна і знаю, скільки роботи зроблено в цьому процесі тобою! Та, щоб і не робота, то лише за ті години, і дні підтримки і розмов, я буду вдячна тобі до смерті! Обіймаю, моє серденько!
Ну от. Потішились, і до діла. Пройде карантин - гайда на толоку! Ми ж папери в зуби - писать Статути!

 
Головне, щоб усі були здорові, правда?
Обласна рада, обласна адміністація - ви молодці! Дякуємо! Часи зміняться, а це - залишиться!

---

Настя Донець....

 
год \ | | Новини
Екскурсії Кам'янець-Подільський
 
Фестивалі 2019
1 колонка