Екскурсії » Новини » ДУЖЕ ПОТРІБЕН ТАНК

ДУЖЕ ПОТРІБЕН ТАНК

Багато моментів з підготовки сплавів і екскурсій залишається за кадром. Навіть красиві та екстримальні фото з «експедицій» і розвідок не передадуть усього спектру вражень, емоцій, витрачених ресурсів і отриманих результатів.

Маленька червона машинка мужня, як танк. Але мені шкода, до сліз шкода малу. На кожній ямі, калюжі, перешкоді, вона зазнає такої наруги, що серце кров‘ю обливається.


«Нива», «УАЗ», «Волинець» - будь який позашляховик - ми з радістю приймемо такий подарунок. У власність, або тимчасове користування.

Звісно, ми розвиваємось і придбання відповідної техніки - питання часу.

Настя Донець  гід 
laughing - Більше про Настю

тел. 0984395332

тел. 0980482433

Та, ось що. Наш туристичний рух, туристичний клуб «Кіт у чоботях», «Втекти з дому», «Терра подоліка» - давно вийшли за рамки виключно підприємницької сфери і перетворились на якісний освітній проєкт.

Ми працюємо з найкращими науковцями міста і країни, краєзнавцями, гідами. Відкрили і зробили популярними не одну неймовірну локацію для екскурсій.

Ми мріємо про експедиції, лекції, короткі освітні платні та безкоштовні програми для кам‘янчан. Ми все це можемо робити, і вже робимо.
Ми заточені на виключно патріотичний, націоналістичний, українознавчий напрямок.

Я це до чого?

Якщо у Вас є можливість, дуже хочеться Вам вкластися у розвиток свого, цінного, українського, якісного - а десь в гаражі у Вас нудьгує «Нива», «УАЗ», «Волинець» - будь який позашляховик - ми з радістю приймемо такий подарунок. У власність, або тимчасове користування.

Ми знаємо, де кладовища мамонтів, де місця козацьких битв, де невідомі світу печери, древні храми, млини, руїни замків, язичницькі капища.

Така техніка дозволить нам швидко проникати у важкодоступні місця, шукати до них шляхи і прокладати туристичні маршрути. Можемо знімати відео з наших божевільних розвідок. Розповідати про нашу землю, вчити її розуміти і подорожувати.
Можете спримати, як жарт, а можете - в серйоз. Все залежить від того, скептик ви, чи той, хто вірив у Трою.


Можна писати в месенджер - Сторінка Насті у ФБ.


Ваш «Кіт у чоботях»


 
год \ | | Новини
Екскурсії Кам'янець-Подільський
 
Фестивалі 2019
1 колонка